• +31(0)172 236140
  • info@alc-warehousing.nl

Fulfilment E-commerce

Heeft u een eigen webshop en wordt het u soms te veel om dit logistieke traject zelf te onderhouden? Zou u zich bijvoorbeeld graag meer willen richten op uw kerntaken, maar heeft u daar gewoon geen tijd voor? Dan doet u er goed aan om uw logistiek uit te besteden aan fulfilment e-commerce bedrijf ALC Warehousing. ALC Warehousing is een betrouwbare partner die logistieke diensten aanbied op het gebied van value added logistics, e-fulfilment en douane formaliteiten volgens uw specifieke wensen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw fulfilment e-commerce in goede handen is. Heeft u geen webshop, maar wel te maken met verzendingen? Ook dan neemt ALC Warehousing het logistieke traject graag uit uw handen.

Waarom ALC Warehousing?

ALC Warehousing is een partner die graag meedenkt over de mogelijkheden die er voor u zijn. Onze specialisten stellen samen met u een pakket aan diensten samen die naadloos aansluiten bij uw behoefte, met als resultaat optimale kostenefficiency. Wij kunnen u ontzien van het gehele logistieke traject. Van het lossen en opslaan van goederen, tot het verpakken en verzenden van orders, ALC Warehousing regelt het voor u. Wanneer u kiest voor ALC Warehousing bent u verzekerd van:

  • High Tech Infrastructuur
  • Maatwerk
  • Hoge leverbetrouwbaarheid
  • Professionaliteit

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst door uw klant, gaat het e-commerce fulfilment proces beginnen. Het hele orderproces dient vervolgens één geheel te vormen. Alles moet naadloos op elkaar overlopen, zodat de klant geen problemen in het bestelproces ervaart. Ons doel is dan ook om uw klant zo effectief mogelijk te bedienen. Procesbeheersing en automatisering zijn daarbij een belangrijk aspect.

Neem contact met ons op over Fulfilment E-commerce

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw fulfilment in Nederland, maar ook in het buitenland kan verzorgen? Dan is ALC Warehousing precies wat u zoekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact