• +31(0)172 236140
  • info@alc-warehousing.nl

Fulfilment bedrijf

Of het nu gaat over een webshop, winkelbevoorrading of contract logistics voor Europa, bij ALC warehousing bent u aan het juiste logistieke adres. ALC warehousing betekent voor u: optimale zekerheid en flexibiliteit voor elk aspect van het gehele logistieke traject. Wij kunnen voor u het transport in een productieland, het container of luchttransport naar Nederland, de goederenopslag in onze beveiligde magazijnen en de uiteindelijke levering naar uw klanten of andere locaties verzorgen. Wij kunnen u een gebundelde expertise bieden voor een logistieke kwaliteitsoplossing op het gebied van transport, opslag, goederenhandling, distributie, voorraadbeheer en informatievoorziening. Dankzij de unieke handelsoorsprong van het bedrijf vindt u in ALC warehousing een partner die daadwerkelijk meedenkt vanuit uw logistieke praktijk.

Waarom ALC Warehousing?

ALC Warehousing ontziet u graag van het gehele logistieke traject. Van het lossen en opslaan van goederen, tot het verpakken en verzenden van orders, wij regelen het voor u. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn en stellen samen met u een pakket aan diensten samen die naadloos aansluit bij uw behoeften. Zo helpen wij u graag met:

  • Retouren verwerken
  • Voorraadniveau communiceren
  • Dagaanbiedingen logistiek verwerken
  • Productfotografie verzorgen (360 graden)
  • Kleine productaanpassingen realiseren

U kunt uw producten afleveren bij ALC Warehousing en ze daar in het magazijn laten plaatsen. De orders die u ontvangt kunt u vervolgens naar ons doorsturen, zodat wij deze kunnen verwerken en de producten verzenden naar uw klanten. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw e-fulfilment in goede handen is.

Ja, ik zoek een fulfilment bedrijf!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw fulfilment in Nederland, maar ook in het buitenland kan verzorgen? Dan is ALC Warehousing precies wat u zoekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact