• +31(0)172 236140
  • info@alc-warehousing.nl

E-fulfilment

Heeft u een eigen webshop en wordt het u soms te veel om dit logistieke traject zelf te onderhouden? Zou u zich bijvoorbeeld graag meer willen richten op uw kerntaken, maar heeft u daar gewoon geen tijd voor? Dan doet u er goed aan om uw logistiek uit te besteden aan e-fulfilment bedrijf ALC Warehousing.Waarschijnlijk heeft u wel eens de term E-fulfilment horen vallen, maar wat is E-fulfilment precies? In de praktijk komt het er op neer dat alle zaken die te maken hebben met de logistieke afhandeling van een e-commercebestelling onder het woord E-fulfilment vallen.ALC Warehousing is een betrouwbare partner die logistieke diensten aanbied op het gebied van value added logistics, e-fulfilment en douane formaliteiten volgens uw specifieke wensen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw e-fulfilment in goede handen is.

Waarom E-fulfilment van ALC Warehousing?

ALC Warehousing ontziet u graag van het gehele logistieke traject. Van het lossen en opslaan van goederen, tot het verpakken en verzenden van orders, wij regelen het voor u. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn en stellen samen met u een pakket aan diensten samen die naadloos aansluit bij uw behoeften. Zo helpen wij u graag met:

  • Retouren verwerken
  • Voorraadniveau communiceren
  • Dagaanbiedingen logistiek verwerken
  • Productfotografie verzorgen (360 graden)
  • Kleine productaanpassingen realiseren

Ja, ik zoek een E-fulfilment bedrijf!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw fulfilment in Nederland, maar ook in het buitenland kan verzorgen? Dan is ALC Warehousing precies wat u zoekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact